Stringhylla - Allt om bra bokhyllor och stränghyllor

Köp en äkta stringhylla

Köp en äkta stringhylla

En gammal stringhylla från 1950- eller 1960-talet är av fantastisk bra kvalité och ger en rustik känsla. Dessa äldre stringhyllor betingar ofta ett pris mellan nypriset och dubbla nypriset för motsvarande nytillverkad stringhylla.

Beroende på övrig inredning i rummet kan det vara klokt att fundera på vilken stringhylla som passar bäst men en äkta gammal stringhylla med hyllplan i teak är alltid rätt.

Om du ska köpa en ny stringhylla kan du läsa detta

.

Var hittar jag en gammal stringhylla?

Köpa en stringhylla på auktion

Köpa en stringhylla på auktion

De flesta stringhyllorna såldes på 1950- och 1960-talet och de som köpte en stringhylla behöll den ofta hela livet eftersom den är så smidig. Detta gör att det varit en begränsad tillgång på de gamla stringhyllorna med svarta gavlar och träskivor i teak.

Nu börjar det finnas en del stringhyllor att tillgå på auktioner eller loppis när de som är äldre flyttar till mindre boende eller när dödsbon auktioneras ut.

Köpa en stringhylla via annons

Köpa en stringhylla via annons

Det finns en hel del annonser på nätet som säljer stringhyllor. Dessa stringhyllor kan vara alltifrån gamla stringhyllor som varit i familjens ägo sedan 1957 eller nästan helt nytillverkade stringhyllor. Det förekommer också annonser som säger att de säljer stringhyllor men egentligen är det en annan typ av vägghylla.

Om du är på jakt efter en gammal äkta stringhylla så bör du vara medveten om detta och lära dig se skillnad på nya och gamla äkta stringhyllor och dessa cirka 200 olika kopior.

Stringhylla finns hos


Allt om stringhyllan

Här finns allt du behöver veta om Stringhyllan men också en del kul och lustigt saker gällande stringhyllor.Meny - Stringhylla
Till förstasidan på www.stringhylla.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
LänkarKöp StringFöretagNyheter